Kerstvieringen op Schiphol, achter de paspoortcontrole

Voor wie op Kerstavond op Schiphol is, bestaat de mogelijkheid de sfeer van Kerst te proeven tijdens een korte viering in Lounge 2. Deze dienst kan alleen bezocht worden door passagiers die zich achter de paspoortcontrole bevinden in afwachting van hun vlucht, of door passagiers die daar noodgedwongen langdurig verblijven in verband met internationale reisbeperkingen vanwege corona. De dienst op 24 december start om 18.30 uur op de tweede verdieping in Lounge 2. Er is een selectie van vooraf gestreamde Kerstliederen gemaakt, het Kerstverhaal wordt gelezen en er wordt een Kerstgedachte meegegeven door een van de pastores. Vanwege de corona-maatregelen wordt de viering niet in het Meditation Centre gehouden, maar op het plein voor het centrum. Na afloop is er takeaway Kerststol om mee te nemen. Pastores Joop Albers en Marieke Meiring heten je van harte welkom… Op Kerstochtend 25 december biedt het pastoraat onder dezelfde geldende regels twee korte vieringen aan. Deze zijn om 11.00 en 12.00 in het Meditation Centre, met een maximum van acht bezoekers per dienst.

Het Luchthavenpastoraat wenst u fijne feestdagen toe! (De foto is enkele jaren geleden gemaakt).
Pastores Marieke Meiring (links) en Joop Albers (rechts).