Kerstavondviering in het Meditation Centre, achter de security

Voor wie op Kerstavond op Schiphol is, bestaat de mogelijkheid de sfeer van Kerstmis te proeven tijdens een korte viering in Lounge 2. Deze dienst kan alleen bezocht worden door ingecheckte passagiers, overstappers en medewerkers die op kerstavond op de luchthaven aan het werk zijn. De dienst op 24 december 2023 start om 18.30 uur op de tweede verdieping in Lounge 2. Er is een selectie van geliefde carols, het kerstverhaal wordt gelezen en er wordt een kerstgedachte meegegeven door een van de pastores. De samenzang zal worden begeleid door een delegatie van het KLM-orkest. Vanwege de grote belangstelling in voorgaande jaren wordt de viering niet in het Meditation Centre gehouden, maar buiten op het plein voor het centrum. Na afloop wordt er kerststol geserveerd en er is iets warms te drinken. De pastores en de vrijwilligers van het Luchthavenpastoraat heten je van harte welkom. 

Op Kerstochtend, 25 december 2023, is er een kerstdienst in het Meditation Centre. Luchthavenpastor Marieke Meiring gaat daarin voor. Het is mogelijk vanwege de vertrektijd van je vlucht ook slechts een gedeelte van de dienst mee te maken.

Het Luchthavenpastoraat wenst u fijne feestdagen toe! 
Pastores Marieke Meiring (links) en Joop Albers (rechts).