Bezoek Protestantse gemeente Halfweg-Zwanenburg aan het Luchthavenpastoraat

Op zaterdag 30 september 2023 bezocht een delegatie van de Protestantse gemeente Halfweg-Zwanenburg het Luchthavenpastoraat. Drie vrijwilligers en één van de pastores ontvingen vijftien kerkenraadsleden voor een informatiemiddag en een bezoek aan het Meditation Centre achter de security. Er kwamen veel vragen, zoals: hoe weten mensen jullie te vinden? Kun je altijd alles oplossen? Wat doet een vrijwilliger precies? De groep was vol interesse en heeft geboeid geluisterd naar de bijzondere verhalen over mensen die, soms na veel omwegen, door het Luchthavenpastoraat op weg zijn geholpen naar huis. Wil je ook met jouw gemeente een werkbezoek aan het Luchthavenpastoraat brengen? Vul dan het contactformulier in op de website.