Kerstavondviering in het Meditation Centre, achter de security

Voor wie op kerstavond op Schiphol is, bestaat de mogelijkheid de sfeer van Kerstmis te proeven tijdens een korte viering in Lounge 2. Deze dienst kan alleen bezocht worden door ingecheckte passagiers, overstappers en medewerkers die op kerstavond op de luchthaven aan het werk zijn. De dienst op 24 december 2022 start om 18.30 uur op de tweede verdieping in Lounge 2. Er is een selectie van geliefde carols, het kerstverhaal wordt gelezen en er wordt een kerstgedachte meegegeven door een van de pastores. Vanwege de grote belangstelling in voorgaande jaren wordt de viering niet in het Meditation Centre gehouden, maar buiten op het plein voor het centrum. Na afloop wordt er kerststol geserveerd en er is iets warms te drinken. Pastores Joop Albers en Mark Hafkenscheid heten je van harte welkom. Op kerstochtend, 25 december 2022, is er een kerstdienst in het Meditation Centre. Pastor Mark Hafkenscheid gaat daarin voor. Het is mogelijk vanwege vertrektijden ook slechts een gedeelte van de dienst mee te maken.

Pastores Marieke Meiring (links) en Joop Albers (rechts).
Het Luchthavenpastoraat wenst u fijne feestdagen toe!