Donaties van passagiers die het Luchthavenpastoraat willen steunen

Tijdens een bijscholingsdag van een aantal shiftleaders van de KLM Crown Lounge heeft een van de luchthavenpastores een inleiding gegeven over het werk van het pastoraat. Soms is een passagier op zijn of haar bestemming bestolen, of komt iemand naar de luchthaven met alleen een plastic zak met een paar kleren. De pastores schieten regelmatig geld voor om mensen verder te helpen of te voorzien van het meest basale om thuis te komen, zoals een paar slippers, medicijnen of een trui.

De bijscholingsdag vond al anderhalf jaar geleden plaats, maar sindsdien is deze groep shiftleaders geld gaan inzamelen om het werk van het pastoraat te blijven steunen. Zij doen dit door een klein donatiekistje aan te bieden aan de business lounge passagiers in Lounge 52. Onlangs hebben de voorzitter van SOLS, pastores Mark en Marieke weer een envelop met donaties in ontvangst genomen.

Het is voor ons heel belangrijk om presentaties te geven over wat we doen. Wie een pastor wil uitnodigen kan gebruik maken van het contactformulier op deze site.

Daarnaast is het voor ons letterlijk goud waard wanneer de hulp die we geven mede mogelijk wordt gemaakt door giften. We zijn onze collega’s en de passagiers die onze hulp op deze manier zijn gaan steunen zeer dankbaar!